横幅
banner1
banner2
你好,teka kanggo takon produk kita!

Selamat datang di perusahaan

新利88线上娱乐奥杰模具有限公司(“奥杰模具”)iku salah siji saka Produsèn中国模具之乡——浙江省黄岩市。我们是专业从事塑料,塑料制品,销售的。Produkkita kalebu cetakan suku cadang mobil, cetakan suku cadang motor & Skuter, barang industri lan produk rumah tangga mouldetc.

新利88线上娱乐AOJIE模具米南卡timsing efisien lan duwe sekitar 200 karyawan。Umume teknisi duwe pengalaman luwih saka 10 taauing industry i cetakan。Kita lulus sertifikasi系统mutu ISO9001。

kasus北城

阿克拉,斯图迪,卡苏斯,基塔

produk北城

Produk kita njamin kualitas

  • 0 +

    Proyek Rampung

  • 0 +

    较Pengalaman

  • 0 +

    Anugrah menang

  • 0

    Kemajuan proyek

Kekuwatan北城

Layanan pelanggan, kepuasan pelanggan

Cetakan kita akeh digunakake情报,阿尼亚尔,基塔

Sawetara klasifikasi dashboard bagean mobil
分析了面板乐器的制造工艺
Apa aku kudu mbayar manungsa waé kanggo ing Pabrik cetakan injeksi plastik?
Kepiye cara nyegah kumelun lan bledug nalika ngolah cetakan injeksi kothak哇?
Ngomong sawetara prinsip kanggo milih bahan kanggo cetakan bagean mobil
ndeleng liyane
Baidu
map