横幅
banner1
banner2
光环,大唐那,konsultasi produk kami!

Selamat datang di perusahaan kami

新利88线上娱乐奥杰模具有限公司(“奥杰模具”)nyaéta salah sahiji produsén中国模具之乡——浙江省黄岩。Kami khusus dina desain kapang plastik, manufacfaktur & penjualan。Produkkami kalebet cetakan suku cadang mobil, cetakan bagian motor & Scooter, barang industri sareng produk rumah tangga mouldetc.

AOJIE模具mangrupikeun tim anu efisien sareng gaduh sakitar 200 karyawan。kalloobaan技术员urang gaduh leuwih ti 10 taun pangalaman dina industri kapang。Urang lulus sertifikasi系统kualitas ISO9001。

kasus urang

Acara studi kasus urang

  • Sababaraha aturan kudu dituturkeun dina desain kapang ngabentuk plastik

    nempo leuwih
  • Cetakan suntik kapang plastik saluyu sareng tren pangwangunan di mangsa ka hareup

    nempo leuwih
  • Pangaruh panas kualitas gawé kapang kana kinerja na

    nempo leuwih

produk urang

Produk kami ngajamin kualitas

  • 0 +

    Rengse Proyek

  • 0 +

    较Pangalaman

  • 0 +

    Panghargaan meunang

  • 0

    Proyek kamajuan

Kakuatan urang

Layanan palanggan, kapuasan客户

Kapang kami loba dipakéInpo panganyarna神灵

Sababaraha klasifikasi dasbor suku cadang mobil
分析prosés manufacfaktur面板仪器otomotif
Naon anu kuring keah perhatosan dina pembuatan cetakan suntik plastik?
Kumaha pikeun nyegah haseup sareng lebu nalika ngolah kapang suntikan kotak buah?
Nyaritakeun sababaraha prinsip pikeun milih bahan pikeun cetakan suku cadang mobil
nempo leuwih
Baidu
map